Πάτρα

Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

/
Από την 1η Φεβρουαρίου 2021 η Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου/Αυτοτελούς Διηρημένης Ιδιοκτησίας παύει την προαιρετική-πιλοτική της λειτουργία και τίθεται σε ισχύ ως υποχρεωτική.
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών

«Εξοικονομώ - Αυτονομώ»

/
Τέλος του καλοκαιριού αναμένεται η προκήρυξη του νέου προγράμματος «Εξοικονομώ - Αυτονομώ» με την ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας να ετοιμάζει κριτήρια για τον καθορισμό ενίσχυσης στα πρότυπα της χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης.
Αυθαιρέτα

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

/
Προθεσμία τριών ακόμη μηνών θα έχουν οι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων προκειμένου να κάνουν υπαγωγή του ακινήτου τους στον νόμο 4495/17, ώστε να διασφαλίσουν τις περιουσίες τους.
prostasia_tis_protis_katoikias

Αδήλωτα τετραγωνικά: Παράταση έως τις 30 Ιουνίου

/
Παρατείνεται μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020 ο χρόνος κατάθεσης αίτησης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη διόρθωση των τετραγωνικών αναφορικά με τα ακίνητα
Προτεραιότητα στους παλαιούς αιτούντες θα δώσει το ΥΠΕΝ

Γ’ κύκλος «Εξοικονομώ II»: Προτεραιότητα στους παλαιούς αιτούντες θα δώσει το ΥΠΕΝ

/
Προτεραιότητα στους παλαιούς αιτούντες προσανατολίζεται να δώσει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στον επερχόμενο Γ’ κύκλο του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον II».
ilektroniki-taftotita-ktiriou

Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου

/
Μία νέα παρέμβαση μόνιμου χαρακτήρα για τα αυθαίρετα, εξήγγειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, ενώ ταυτόχρονα ξεκαθαρίστηκε ότι η νέα ρύθμιση θα σχετίζεται με την...
αυθαίρετα

Αυθαίρετα

/
Τα αυθαίρετα, την μεγάλη αυτή πληγή έρχεται να αντιμετωπίσει το υπουργείο Περιβάλλοντος μέσω της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίου. Σε πρώτη φάση πρόκειται να δοθεί παράταση 6 μηνών έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες να ολοκληρώσουν...
Εκτιμήσεις Ακινήτων

Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον

/
Εξοικονομώ κατ' οίκον 2019: Νέα παράταση δόθηκε για την έναρξη του Β' κύκλου του προγράμματος Εξοικονόμηση κατ'οίκον ΙΙ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η ημερομηνία έναρξης του προγράμματος είναι η 16/9/2019"
ktimatologio

Δασικοί χάρτες, που δίνεται παράταση

/
Παράταση στην ανάρτηση των δασικών χαρτών που εκπνέει στις 27 και 28 Ιουνίου 2019 προβλέπει το νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ για τους δασικά ακίνητα, που κατατέθηκε στη Βουλή.
δηλωσεις κτηματολογιου πατρα, Υποβολή δήλωσης ιδιοκτησίας, κτηματολογιο δικαιολογητικα 2019

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

/
Προαιρετικό το πιστοποιητικό μεταγραφής – Ξεκινά η συλλογή δηλώσεων σε περιοχές της Αχαΐας – Παρατείνεται η προθεσμία συλλογής δηλώσεων στις Π.Ε. Λακωνίας, Αιτωλοακαρνανίας, Καλύμνου, Καρπάθου – Κάσου, Κω και Ρόδου.