Εξοικονομώ Παράταση αιτήσεων έως τις 15 Μαρτίου

Εξοικονομώ: Παράταση αιτήσεων έως τις 15 Μαρτίου

/
Όπως δήλωσε ο υπουργός ΠΕΝ Κώστας Σκρέκας, ήδη έχουν υποβληθεί 80.000 αιτήσεις στο πλαίσιο του προγράμματος, από ιδιοκτήτες μονοκατοικιών/μεμονωμένων διαμερισμάτων.
Παράταση του «Εξοικονομώ 2021»

Παράταση του «Εξοικονομώ 2021»

/
Παρατείνεται κατά 15 ημέρες η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων του «Εξοικονομώ 2021», σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Πάτρα

Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

/
Από την 1η Φεβρουαρίου 2021 η Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου/Αυτοτελούς Διηρημένης Ιδιοκτησίας παύει την προαιρετική-πιλοτική της λειτουργία και τίθεται σε ισχύ ως υποχρεωτική.
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικιών

«Εξοικονομώ – Αυτονομώ»

/
Τέλος του καλοκαιριού αναμένεται η προκήρυξη του νέου προγράμματος «Εξοικονομώ - Αυτονομώ» με την ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας να ετοιμάζει κριτήρια για τον καθορισμό ενίσχυσης στα πρότυπα της χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης.
Αυθαιρέτα

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

/
Προθεσμία τριών ακόμη μηνών θα έχουν οι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων προκειμένου να κάνουν υπαγωγή του ακινήτου τους στον νόμο 4495/17, ώστε να διασφαλίσουν τις περιουσίες τους.
prostasia_tis_protis_katoikias

Αδήλωτα τετραγωνικά: Παράταση έως τις 30 Ιουνίου

/
Παρατείνεται μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020 ο χρόνος κατάθεσης αίτησης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη διόρθωση των τετραγωνικών αναφορικά με τα ακίνητα
Προτεραιότητα στους παλαιούς αιτούντες θα δώσει το ΥΠΕΝ

Γ’ κύκλος «Εξοικονομώ II»: Προτεραιότητα στους παλαιούς αιτούντες θα δώσει το ΥΠΕΝ

/
Προτεραιότητα στους παλαιούς αιτούντες προσανατολίζεται να δώσει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στον επερχόμενο Γ’ κύκλο του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον II».
ilektroniki-taftotita-ktiriou

Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου

/
Μία νέα παρέμβαση μόνιμου χαρακτήρα για τα αυθαίρετα, εξήγγειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, ενώ ταυτόχρονα ξεκαθαρίστηκε ότι η νέα ρύθμιση θα σχετίζεται με την...
αυθαίρετα

Αυθαίρετα

/
Τα αυθαίρετα, την μεγάλη αυτή πληγή έρχεται να αντιμετωπίσει το υπουργείο Περιβάλλοντος μέσω της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίου. Σε πρώτη φάση πρόκειται να δοθεί παράταση 6 μηνών έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες να ολοκληρώσουν...
Εκτιμήσεις Ακινήτων

Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον

/
Εξοικονομώ κατ' οίκον 2019: Νέα παράταση δόθηκε για την έναρξη του Β' κύκλου του προγράμματος Εξοικονόμηση κατ'οίκον ΙΙ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η ημερομηνία έναρξης του προγράμματος είναι η 16/9/2019"